ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

ΣΑΣ   ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  ΜΠΛΟΚ
ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

TA ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ


ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 Fotisfamily

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ , ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ!!!
ΤΟ ΦΕΡΥ ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!







Nikolas Kavvadias    TA ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ


Περιγραφή:
F/B AINOS 1978-1989.....F/B KEFALINIA 1965-1993...F/B EPTANISOS 1984-1999...F/B DELOS 1986-1996...ΑGIOS GERASIMOS 1960-1976....F/B ARGOSTOLI 1979-1987...F/B IONION 1970-1977....F/B IONIS 1977-1984....ΘΙΑΚΙ 1984-1999......ΜΑΝΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ληξουρι-αργοστολι πουληθηκε το 2004.

2 σχόλια:

aris είπε...
TO ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ Ο ΣΤΡΙΝΤΖΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΟΙΡΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΒΑ ΕΚΑΝΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Ο ΜΟΙΡΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ CLUB ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΑΝΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ.ΣΑΝ ΕΓ/ΟΓ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΑΝ ΑΝΣΑΣΕΡ..ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΒΑΠΟΡΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ALIAGA ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΙΣ 27-2-2007 .

Τώρα λοιπόν μπαρμπούτσαλα Άγ. Γεράσιμος αγαπητέ POROS. Κρίμα!
e-poros είπε...
ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACE,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!! ΕΝΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ [ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ.
Βασικά νομίζω για να κάνω και λίγο τον αρχαιολόγο (μιας και όλοι οι Έλληνες είμαστε γιατροί), το ανάκτορο του Οδυσσέα θα πρέπει να βρίσκονταν σε μέρος με φυσική οχύρωση όπως όλα τα ανάκτορα της Μυκηναϊκής εποχής και με καλή ορατότητα. Μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα πειρατής- κουρσάρος ήτανε και αυτός και ο Λαέρτης και οι πιο πριν, κατά τις συνθήκες και συνήθειες της εποχής και κάτι γνώριζε από αυτά.
Να κάνω και μία πρόβλεψη; Ίσως όλη η γεωγραφική περιπέτεια με τα νησιά βασίζεται στο ένα και μοναδικό που θεωρείται δεδομένο, δηλαδή την Ζάκυνθο.
Έ πετάω και έγώ την αρλούμπα μου κάπου- κάπου τι «γιατρός» θα ήμουνα;
Τι γιατρός δηλαδή μάλλον κλινικάρχης!

Ορέ δεύτερη πρόβλεψη! Μας βλέπω όλους τους κουρλούς με ένα τσαπί και ένα βουρτσάκι στο χέρι! Χα χα χα.
Άντε λοιπόν και καλά φιφίρια!
e-poros είπε...
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ,, ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΟΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΚΗΝΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΕΞΑΛΟΥ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΘΑΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου