ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

ΣΑΣ   ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  ΜΠΛΟΚ
ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ?


Το ηφαίστειο της Σαντορίνης NG από KRASODAD
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ? από GPtechnologies
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ? 

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ? 

Δεν γνωρίζω αν πιστεύετε στον μύθο της Ατλαντίδας.Ο Πλάτων στους διαλόγους του ''ΚΡΙΤΙΑΣ'' και ''ΤΙΜΑΙΟΣ' 'αναφέρει κάποια στοιχεία για τη χώρα αυτή που δεν βρέθηκε ποτέ και βρίσκεται θαμμένη στη θάλασσα μετά από μία μεγάλη καταστροφή. 
Στο βίντεο που ακολουθεί, το Discovery channel, και ο δημοφιλής και ιδιαίτερα συμπαθής ηθοποιός ''Terry O' Quinn'' γνωστός από τον ρόλο του ως ''John Lock'' στην τηλεοπτική σειρά ''LOST'' παραλληλίζουν τον μύθο και υποστηρίζουν πως η Ατλαντίδα βρίσκεται στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, γνωστή στους αρχαίους χρόνους ως ''ΘΗΡΑ''.Τα στοιχεία που παραθέτουν είναι αρκετά πειστικά αν και στο θέμα της γεωγραφικής θέσης απέχουν πολύ από την αφήγηση του Πλάτωνα που θέτει την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό μετά το στενό του Γιβραλτάρ. 
Αυτό πάντως που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι το δέος και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι ξένοι τους προγόνους μας,και ο κάκιστος τρόπος αντιμετώπισης και η λοιδωρία των σημερινών Ελλήνων από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που δείχνει αν θέλετε και κάποια δόση ζήλειας.Εντούτοις δεν θα πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι τέτοιου είδους βίντεο θα έπρεπε να ειναι αμιγώς Ελληνικές παραγωγές και να προβάλλονται διεθνώς.Πράγμα που φυσικά είναι ανύπαρκτο και δείχνει την πολιτιστική μας γύμνια,παρά τα όσα λένε τα παπαγαλάκια της εκάστοτε εξουσίας. 
Να μην σας κουράζω όμως άλλο. Σας αφήνω να περιπλανηθείτε στα δρομάκια της Θήρας 3600 χρόνια πριν, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Γ.Παγώνης 
G.P. ''technologies''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου